Är mitt i livet och älskar att bli inspirerad av vackra bilder och Miljöer som jag gärna delar.
En underbar blandning av mogen Skönhet, vackra Hem, Fantastiska Kläder Skor Smycken och Associarer.
Skriver om vardagstips och annat som dyker upp med jobb, tonårsflickor och relationer.
Mina Tankar Drömmar Skvaller och Hemligheter dag för dag...

25 mars 2012

Finplagg på måndag

Börjat med att fixa lite i garderoben igår... man har ju en del plagg som inte används så ofta. De plockas fram vid speciella tillfällen och endast då. Det behöver inte vara en galaklänning utan kanske en klänning man kan ha till ljusa byxor nu som man hade på festen förra sommaren, finaste sidenblusen eller en mjuk cashmeretröja. Favoritplagg som man helt enkelt är lite extra rädd om, kanske till och med så varsam med att de nästan aldrig tas fram ur garderoben. Dags at bryta gamla mönster. Fram med finplaggen och använd dem. Härligt att ha finfavoriten en helt vanlig dag på på jobbet.

Har man massor av sjalar liggande i lådor som jag och svårt att se vad som finns. Fick ett bra tips på att få bättre ordning och överblick. Köp en förpackning med hängare till duschdraperi och sätt på en galge med en sjal i varje ring. 
PRESENTERASKAR OCH FÖRPACKNINGAR - Organza påsar 10 p
Lägg till bildtext




Smycken ligger oftast i skrin eller skålar och man hittar inte eller ens kommer ihåg vad man har. Att få bra ordning är dessa små fina påsar bra att lägga dem i. Finns hos loulou och kostar 49kr/10st.


 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar