Är mitt i livet och älskar att bli inspirerad av vackra bilder och Miljöer som jag gärna delar.
En underbar blandning av mogen Skönhet, vackra Hem, Fantastiska Kläder Skor Smycken och Associarer.
Skriver om vardagstips och annat som dyker upp med jobb, tonårsflickor och relationer.
Mina Tankar Drömmar Skvaller och Hemligheter dag för dag...

15 september 2012

Helt slut!


Det var längesedan man hade sådan här träningsvärk! Nu har jag varit i Puerto Banus, Marbella i två veckor och halva tiden har gått. På vardagar är det träning istället för jobb, det är helt fantastiskt att få uppleva och jag önskar att alla skulle få möjligheten någon gång. På schemat har vi även avslappning och "bara vara"..det låter konstigt men det är väldigt stressande innan man kommit dit. Förutom all träning har jag även sjukgymnastik..det dras och böjs som man tror att det här kommer att gå illa..sedan går man därifrån som en ny människa.
I helgen var jag på mysiga Plaza de los Naranjos i Marbella. Det lilla torget ligger i den gamla delen av staden. Där testade jag den spanska delikatessen, churro y chocolade. Långa friterade ihåliga våffellikande kakor som man doppar i choklad. Mums! Har även varit nere i Puerto Banus hamnen där alla lyxbutiker och fantasiska båtar finns...även Rolls Royce bilar står på rad här.  






Nästa vecka får jag skriva lite om shoppingen..här finns allt. Här handlas det otroligt mycket märkes kopior på gatan eller marknader, samtidigt som de äkta varorna finns inne i butikerna. Man får fundera på om det är rätt eller fel...

1 kommentarer:

  1. Så kul med rapporter! Nu har halva tiden gått och det lågter som du har det toppen. Längtar att träffa dig. KRAM!

    SvaraRadera