Är mitt i livet och älskar att bli inspirerad av vackra bilder och Miljöer som jag gärna delar.
En underbar blandning av mogen Skönhet, vackra Hem, Fantastiska Kläder Skor Smycken och Associarer.
Skriver om vardagstips och annat som dyker upp med jobb, tonårsflickor och relationer.
Mina Tankar Drömmar Skvaller och Hemligheter dag för dag...

22 september 2012

Shoppa loss i Marbella!


Jag är i Puerto Banus som ligger 6 km utanför Marbella. Åker hem nästa lördag och då har jag varit här i 4 veckor. 
Shopping är roligt här. Om man älskar designerkläder, är detta rätta stället att vara på. Många designer butiker som Missoni, Tods, Gucci, Lanvin, Louis Vuitton, etc. finns i detta område. Nästan varje designer har sin egen lilla butik här för hit kommer de som vill och kan handla hos dem.

Det stora varuhuset El Corte Inglés har jag varit och tittat på bl.a Marc Jabocs klockor, Longchamp väskor mm. Vissa saker är nästa till halva priset jämfört med hemma. Mycket tack vare att euron är så billig för oss också givetvis. Många köper Desigual och Sephora här också. Det största köpcentralt här är La Cañada som ligger strax ovanför Marbella. Går utmärkt att ta bussen som stannar precis utanför.

Här finns också massor av designvaror som är fake. Det finns väskor, klockor, skärp, bikini, glasögon och mycket annat. Det finns både bra och mycket dåliga producerade förfalskningar. Streethandlare står i gathörnet precis bredvid designer butikerna och säljer eller på stranden.  
Letar man runt lite finns väldigt fina kopior av främst designsmycken och vissa väskor att köpa, som då givetvis kostar lite mer än de på gatan. Dessa hittar man på fasta marknader och även butiker som skyltar med ett litet urval kända märken som chanel, cartier, hermes mm och frågar man så kan de plocka fram riktigt fina märkesvaror som är kopior. Dessa får man nog se upp för om man köper på tradera och blocket hemma.

Det roligaste stället att shoppa på här är marknader. Varje lördag är det gatumarknad här i Puerto Banus. Vi går runt och provar klänningar, hattar och massor av annat. Prutar hör till och ju fler saker man köper desto bättre pris får man. 

1 kommentarer: