Är mitt i livet och älskar att bli inspirerad av vackra bilder och Miljöer som jag gärna delar.
En underbar blandning av mogen Skönhet, vackra Hem, Fantastiska Kläder Skor Smycken och Associarer.
Skriver om vardagstips och annat som dyker upp med jobb, tonårsflickor och relationer.
Mina Tankar Drömmar Skvaller och Hemligheter dag för dag...

10 januari 2012

Sova Gott

                                                                                 Att sova gott och få vakna utvilad är underbart men ibland svårt. Speciellt när man varit ledig och man ska upp tidigt  på morgonen igen. Då kan det vara bra med praktiska och roliga hjälpmedel som hjälper dig att somna, vakna eller bara hålla koll på sömnen. Här är lite tips om sömnrelaterade appar till  iPhone och Android-mobiler. Ladda ner gratisalternativet först för att sedan ta betalversionen om man gillar den. 
         
White Noise är en app som skapar trevliga bakgrundsljud, vissa kan säkert bli irriterande. Min favorit att somna till är beach.             Exempel på ljud är:
  • Tåg som passerar
  • Vindflöjel
  • Farfarsklocka som tickar
  • Regn
  • Fläkt
  • Åska
  • Syrsor
  • Vågor som slår lätt mot stranden
Kan laddas ned för: iPhone, AndroidSleep cycle alarm clock är en app som man lägger i sängen bredvid sig. Den mäter sedan, med hjälp av ditt rörelsemönster när du sover, vilket stadie av sömnen du är i.
Bara det är ju relativt intressant att se i efterhand hur man sovit, men det bästa med appen är att den väcker dig när du är i precis rätt sömnfas. Detta gör att du aldrig ”vaknar på fel sida” eller när du sover som djupast – vilket gör underverk för ditt uppvaknande och morgon.
Kan laddas ner för: iPhone (7 kr)


SnoreMonitor
SnoreMonitor är till för de som snarkar men kanske framförallt för partnern till den som snarkar, som har svårt att övertyga dem om hur mycket det faktiskt låter.
Appen körs under natten och spelar in ljudet, och nivån, av snarkningarna och presenterar sedan på morgonen en graf över hur det låtit under natten. Möjlighet finns också att lyssna på snarkningarna efteråt.
Kan laddas ner gratis alt. 55 kr

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar