Är mitt i livet och älskar att bli inspirerad av vackra bilder och Miljöer som jag gärna delar.
En underbar blandning av mogen Skönhet, vackra Hem, Fantastiska Kläder Skor Smycken och Associarer.
Skriver om vardagstips och annat som dyker upp med jobb, tonårsflickor och relationer.
Mina Tankar Drömmar Skvaller och Hemligheter dag för dag...

9 januari 2012

Visa med färger vem du är

De färger du väljer på dina kläder kan visa vem du vill vara, hur du mår, din personlighet och grupptillhörighet.
                                  Vill du se mer av vårens trender :  New Clothing trend color 2012

Gult är en färg som solen och värmen, den är optimistisk och glad. Den får dig att tänka  rikedom (guld). Iklädd gul uppmuntrar kommunikation och det är stimulerande för nervsystemet på ett positivt sätt.
Fashion for Spring


Orange är också sol och  för med sig energi och värme. Det är färgen av eld, och det stimulerar aptiten och aktivitet.
Orange clothing


Röd symboliserar passion, kärlek, sex, mod. Den är energisk och uppseendeväckande. Det är en färg som ökar entusiasm och visar förtroende. Det är ofta förknippade med läpparna.
Red fashion


Nude är förmodligen den trendigaste färgen av neutralt de senaste åren - det har övervunnit vit, svart och även brun. Det har en slimmande effekt då den används på rätt sätt och kan lätt kombineras. Ser bra ut  alla hudtoner. Denna färg är suggestiv nakna kroppen, vilket gör det sexiga och tilltalande.
Nude style


Blå tillsammans med gult, vilket är färgen av solen, är blått den näst vanligaste färgen på sommaren: det är färgen på havet, det tyder på lugn, avkoppling och semester. När folk tillfrågas om sin favoritfärg, svarar de ofta med "blå" - den är pålitlig, konstant. Det är en svalkande och lugnande färg i allmänhet, men mörkare, elektriska nyanser kan ha en dynamisk och till och med dramatisk effekt.
Spring Fashion 2012


Grönt förknippas med jorden själv: skog, gräs, växter i allmänhet. Det är en uppfriskande färg även lugnande och avslappnande för kropp och själ. Går hand i hand med med harmoni, klarhet i sinnet och självbehärskning.
Green dresses and prints''


Lila är en färg som kan blandas till de bästa av sina komponenter: det lugna av blått och spänningen i rött. Färgen ses ofta som kunglig och mystisk. Färgen sägs vara upplyftande och kreativ, andlig och lugnande. Men de lila nyanser som noterades på årets visningar är långt mer romantisk än de grundläggande nyanserna av lila. Som pastell anses den vara  kvinnlig och ren.
Purple apparel


Metall, sist men inte minst, var metallicfärger prickiga på banan: guld och silver. De båda är direkt kopplade till ädelmetaller. Guld är närmare gul, så det är sol och slutligen dyrbara, medan silver är nära besläktad med grå, vilket ger den en ton av slitage.
metallic colors clothes

1 kommentarer:

  1. Ja, kanske skulle man muntra upp sig med några färgsprakande plagg...
    Tack för kommentaren!
    Ninni

    SvaraRadera