Är mitt i livet och älskar att bli inspirerad av vackra bilder och Miljöer som jag gärna delar.
En underbar blandning av mogen Skönhet, vackra Hem, Fantastiska Kläder Skor Smycken och Associarer.
Skriver om vardagstips och annat som dyker upp med jobb, tonårsflickor och relationer.
Mina Tankar Drömmar Skvaller och Hemligheter dag för dag...

15 januari 2012

Träna nu

Jag som många andra har börjat det nya året med ett årskort på gymmet. Vi vet att träning förebygger många av våra vanligaste sjukdomar, hjälper dig att gå ner i vikt, förbättrar minnet och gör att du mår bättre och blir gladare. Min lista för att behålla motivationen..


Bra kläder och skor :Känns bra att ha anpassade kläder och skor när man tränar. Ger mig delmål att efter 10 träningspass köpa mig en ny träningströja..för det är jag värd!! :-)


Träna tillsammans: Bra sätt att träffas och umgås både med vänner och familj. Stämmer bra för mig medans andra hellre vill träna själv och bara fokusera på träningen. Roligast är att träna med min stora tonårsdotter.

Äta nyttigt och bra: Det är lättare att äta bra och nyttig mat när man tränar. Istället för en choklad gör man en smoothie när man kommer hem efter träningen. Sedan kan man alltid äta gott på helgen.


Här en bra bra sida som inspirerar till ett hälsosammare liv utan pekpinnar och måsten : Spark i bakenNeck and shoulder pain can be common with working women

Träna minnet 
Att hålla hjärnan i form kan minska risken för dåligt minne. Här får du 29 tips som stimulerar viktiga delar i hjärnan. Tipsen är enkla att få in i vardagen. Se länken till Träna minnet


                                                    

1 kommentarer:

  1. Ja visst är det kul att träna, tycker det är roligt att träna med dig med! :)
    /Linnea

    SvaraRadera